Fresh From The Oven!

Trimas Berimac Buat Yang Sudi Mengikuti ^_^

UPDATE! : Identiti Sebenar Hajjah Sitt AlWuzara!

Setelah Arlene Tan dah disahkan bukan Hajjah Sitt AlWuzara, sekarang seorang individu lain telah diketengahkan dengan beberapa bukti yang lebih jelas dan kukuh..sebelum tu cuba baca dulu post yang ditulis sendiri oleh si Hajjah Sitt AlWuzara ni & gambar-gambar yang disertakannya sekali:



sekarang tengok plak detail I/C pada gambar-gambar ni..bandingkan dengan gambar I/C yang telah dikaburkan yang telah dipost sendiri oleh si Hajjah Sitt AlWuzara tuh:

detail yang sepadan kepada IC lama makcik tuh~

detail IC baru! 

sama tak? kalau susah sangat nak bandingkan, just tengok kat no I/C pun dah cukup..kalau tengok yang I/C lama tuh..ada sedikit bahagian gambar muka tu bahagian atas kepala kat tudung tu pun dah nampak serupa..betol tak? nilai sendiri..

& ni plak wajah sebenar saudari Adlin Binti Abd Jalil ni..gambar dulu & gambar paling latest rambut blonde ala Lady Gaga, idola si Hajjah Sitt AlWuzara itu sendiri..huhu
 
Adlin Abd Jalil a.k.a the new alleged Hajjah Sitt AlWuzara!

so adakah betul si Adlin ni lah identiti sebenar makhluk bernama Hajjah Sitt AlWuzara tu? what if kalau si makcik ni sengaja tunjuk I/C orang lain sebab nak aniaya orang tu plak a.k.a c Adlin Abd Jalil nih? wallahualam..tapi berdasarkan pendedahan kali ni, bukti2 yang dikemukakan adalah lebih jelas & kukuh..ada banyak lagi gambar2 lain yang dikatakan menjadi bukti kepada pembongkaran kali ini seperti persamaan kuku & etc..semuanya korang boleh tengok sendiri kat page FB Pendedahan Eksklusif-Siapa Sebenarnya Sitt Al Wuzara..kat page ni gak diorang ada post pasal beberapa individu lain yang turut memiliki hobi yang sama seperti si Hajjah Sitt ni..termasuklah seorang GURU PELATIH YANG BAKAL BERGELAR USTAZAH yang gemar menggunakan dakwah berbentuk lucah! hmm..apa nak jadi la dengan manusia zaman sekarang ni..

tapi tu la..kalau betul la dakwaan tentang insan-insan ni, diharap tindakan yang sepatutnya dapat diambil dengan segera..jangan dibiarkan terus berleluasa..walaupun si Adlin ni dikhabarkan takde kat Malaysia skarang ni, kalau betul dialah yang bertanggungjawab atas semua perkara ni, tak bermaksud dia boleh dilepaskan macam tu je..wallahualam~

p/s: pihak yang berkaitan sepatutnya ambil berat pasal benda-benda macam ni..bukan lepas tangan je macam JAKIM..ke memang hal2 berkaitan penghinaan & penyelewengan agama *Hajjah Sitt ni kan suka menyelewengkan ayat2 suci Al-Quran dan Sunnah* memang tak masuk bidang kuasa JAKIM? pelik~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...