Thank You For Following :)

KOMTEP 2018 – Classroom Instructions

Acaner nak ajar budak-budak Korea? BI diorang ok ke? FYI, di Korea even kelas Bahasa Inggeris mereka pun dijalankan dalam Bahasa Korea, unless kelas bersama cikgu native speaker (tu pun normally ada cikgu Korea akan assist). So the best way is to learn the basic classroom instructions in Korean.

senarai conteng2 abam 🤣

KOMTEP 2018 – After School Class – Malaysia-Korea Ecobag

Continue from last post, untuk ecobag plak, 1stday budak-budak ni pilih motif tradisional Malaysia @ Korea yang mereka berkenan dihati & terus proceed dengan proses tracing motif tu atas ecobag pakai carbon paper.


buh motif corak ni kat papan tulis pastu budak2 pilih sendiri memana yang berkenan di hati
(abam decide untuk ketengahkan motif tribal tattoo iban & motif songket)

KOMTEP 2018 – After school Class – Kelarai Hanbok

Kalau di Malaysia kita ada Ko-kurikulum, di Korea mereka ada after school class. After school class ni dijalankan setiap hari bermula jam 2.30pm sehingga 4.30pm. Tapi kelas ni tak dijalankan oleh homeroom teacher ye. 


Our lovely Mrs. Jong Ah :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...