Fresh From The Oven!

Trimas Berimac Buat Yang Sudi Mengikuti ^_^

Makeover Bilik Tidur Dengan Kos Seketul IPhone

My New Bedroom :)

finally i get my dream bedroom earlier than expected! hahaha. actually slalu berangan nak ada rumah sendiri pastu hias ala-ala rumah Mr. Grey.. alaaaa Christian Grey.. tak kenal? baguslah kalo tak kenal. korang memang suci lah kalo tak kenal tu. hahahaha :p. so anyway aku tak dapat / belum mampu lagi memiliki rumah sendiri (almaklumlah rumah sekarang kemain mahal, kos sara hidup plak makin tinggi, sabo je la), tapi my parents bagi aku bilik baru kat rumah, actually suruh aku pindah bilik sebab bilik single / bilik lama aku tu kecik sangat diorang kata. moh aku belanja gambar lama bilik bujang aku dulu sebelum aku crita bab transformasi bilik baru aku. hehe

Katil bujang gue... ignore the mess please :p

Single? Why Not?

#foreveralone dah terlalu sinonim dengan aku. sebut je #foreveralone mesti kawan-kawan aku, classmate aku dalam groupchat akan sebut aku. hahahaha. sentap? nope. dah lali. & maybe aku dah selesa begini..

Pic ihsan pakcik Google

Cara Mengenal Kawan : Edisi Kawan Yang Berniaga

Ha aku rasa sekarang ni semua orang ada kawan yang berniaga tak pun korang sendiri berniaga betol x? hehe. almaklumlah zaman ekonomi yang mendesak sekarang ni, harap makan gaji memang tak berapa nak hidup la unless gaji korang memang ribu raban. aku sendiri pun kadang-kadang tu teringin gak nak berniaga tapi malangnya  its just not my forte. tak reti. tak minat. huhuhu

Pic ihsan pakcik Google

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...