Thank You For Following :)

KOMTEP 2018 - THE RESIDENTIAL

First place we went after the welcoming ceremony was our house in Korea. They call it studio with 2 bedroom. Pelik kan? Sebab biasanya kalo sebut studio apartment ni kita fikir studio apartment yang takde bilik tu kan. So basically, apartment 2 bilik la senang2 cakap. & macam korang selalu tengok dalam kdrama tu, rumah sini keyless, semua pakai pincode :)

The Building

KOMTEP 2018 - WELCOMING CEREMONY

Welcoming ceremony ni adalah dimana kami para guru pertukaran dari semua negara yang terlibat akan disambut oleh host-school masing-masing dan dibawa balik ke sekolah masing-masing. It's basically the closing ceremony for the Local Adjustment Training as well. Kira habis 1 proses, move on to the next one la

Duk meja VIP depan pentas hokey. Borak dengan officer dari Seoul Metropolitian Education Department :)

KOMTEP 2018 - SONGKET IN SEOUL

Ni hanya satu post poyo berangan artis sendu sajo ye. Maafkan abam XD.. Nak dijadikan cerita, kitorang meneruskan tradisi alumni last year untuk memakai persalinan songket semasa conference GCED. Maka siap lengkap dengan tanjak, semestinya kitorang jadi perhatian. LOL

Tudiah XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...