Thank You For Following :)

Bisaya VS Visaya

Tak tahu kenapa sejak kebelakangan ni banyak pula post pasal asal usul Bisaya & Visaya ni. So abam tiba2 rasa terpanggil mau share what I know about the history of my own race which is Bisaya yang dikatakan berasal dari perkataan Bahasa Brunei “Bisai Iya” yang bermaksud orang yang kacak @ cantik (perasan kejap)ðŸĪŠ
me in my Bisaya Sabah traditional attire ðŸ˜

KOMTEP 2018 - Eyes Nose Lips in STHS

Sambungan dari post Malysia day kat Seoul Technical School, ni la special performance abam sebelum program haritu melabuhkan tirai :)

tercekik abam XD

KOMTEP 2018 – Seoul Technical High School Malaysia Day


Sekolah keempat yang kami serbu ni diorang punya Malaysia Day cun-cun sehari selepas kejadian di Ojeon so kiranya minggu tu 3 hari berturut abam ber-Malaysia Day bersama-sama siblings KOMTEP 2018 terchenta je la kerja XD. Sebab tu gak la tuan rumah di Seoul Technical High School (STHS) iaitu Abam Komtep Farid & Abam Google Ibrahim tak dapat join masa hari kedua di Ojeon sebab terpaksa balik awal untuk menyelesaikan segala persiapan sebelum hari kejadian (alasan je sebenarnya kan. Okbai)

picture time :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...