Thank You For Following :)

My VLOG

Loading...

Makeover Bilik Tidur Dengan Kos Seketul IPhone

My New Bedroom :)

Finally i got my dream bedroom earlier than expected! Tapi sebelum tu meh aku belanja gambar lama bilik bujang aku dulu sebelum aku share transformasi bilik baru aku. Hehe

Katil bujang gue... ignore the mess please :p

Single? Why Not?

#foreveralone dah terlalu sinonim dengan aku. sebut je #foreveralone mesti kawan-kawan aku, classmate aku dalam groupchat akan sebut aku. hahahaha. sentap? nope. dah lali. & maybe aku dah selesa begini..

Pic ihsan pakcik Google

Cara Mengenal Kawan : Edisi Kawan Yang Berniaga

Ha aku rasa sekarang ni semua orang ada kawan yang berniaga tak pun korang sendiri berniaga betol x? hehe. almaklumlah zaman ekonomi yang mendesak sekarang ni, harap makan gaji memang tak berapa nak hidup la unless gaji korang memang ribu raban. aku sendiri pun kadang-kadang tu teringin gak nak berniaga tapi malangnya  its just not my forte. tak reti. tak minat. huhuhu

Pic ihsan pakcik Google

Cara Mengenal Kawan

berkawan biar seribu, berkasih biar satu. tapi biasanya walaupun kawan beribu, kawan yang betul-betul kawan ni boleh dikira dengan jari. so mai aku bagi tips mudah camne nak kenal kawan kita ni sebab kawan ni seriously ada banyak sangat jenis. almaklumlah manusia :)

Pic ihsan pakcik Google

Tanggungjawab si Anak Bongsu

sejujurnya aku paling geram bila orang kata anak bongsu ja anak emas. yea maybe some of them are but not all, seriously! ha kau tetiba ja aku merepek tak bagi salam dah la lama gila tak tulis apa-apa dalam ni. hahaha. anyway saja nak propa kali ni, aku nak bagi pendapat dan luahan hati sendiri sebagai anak bongsu yang well, as ive already said earlier, selalu dilabel sebagai anak emas. untunglah..

Pic ihsan pakcik Google

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...