Fresh From The Oven!

Trimas Berimac Buat Yang Sudi Mengikuti ^_^

Breakfast at Pasar Tanjung, Tawau - Coto Makassar & Soto

ha! ini memang post yang da bersawang ok! hahaha..apa pun since aku da upload gambar ni sebagai draft dalam blog ni pada awal bulan lepas (sebulan lebih gak dia terperap nak tunggu di post k), so aku post kan je la XD


yang ni satu lagi post hasil daripada trip kitorang ke Tawau pada awal bulan Disember tahun lepas (da berkulat pun)..apa pun aku rasa berbaloi untuk dikongsi so aku kongsikan gak la..ngehehe

kalo kamu tengok gambar tu kan, ada empat hidangan kan..semua lain-lain bekas tapi sebenarnya kami order dua menu ja..tapi semua lain-lain orang yang buat..macamana tu? hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...