Fresh From The Oven!

Trimas Berimac Buat Yang Sudi Mengikuti ^_^

Mee Udang Pulau Aman

mee udang..oh my..rindunya nak makan mee udang..da la aku memang suka makan udang..pergh..dapat lak udang fresh..pergh..huhu..so ni mai aku habaq ngan hangpa smua one of the best mee udang ive ever had, tak lain tak bukan Mee Udang Pulau Aman :)


Qasar Hadramawt - Best Yameni & Arabic Cuisine In Town - Perda

well makanan arab memang antara feveret aku..so memang pantang diajak la..hahaha..yang ni kat Perda plak tempat abang aku..da lama da dia crita pasal restoran ni & finally ari tu dapat gak aku merasa sendiri makan kat Restoran Qasar Hadramawt nih..tapi dont worry tak mengundang maut pun makan kat sini *ok tak lawak -_-*..so jom usha :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...