Thank You For Following :)

My VLOG

Loading...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin

finally aku kembali! hahaha..1st of all sory sangat2 sebab lama tak hapdet blog yang tak seberapa ini..kalo ikutkan ada gak beberapa tempat makan best yang da pegi & amek gambar tapi tak terpost lagi kat sini ..ntah sejak kebelakangan ni macam tak berapa ada mood nak blogging..tambah plak dengan kesibukan nak abiskan degre ni walopun aku taw sume tu alasan je..hahaha..papela..tapi yang penting di kesempatan ni aku nak mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR BATIN buat semua yang mengenali diri ini, dan juga buat mana-mana pihak yang membaca blog ni kot ada tersinggung atau tak puas hati dengan apa yang aku pernah coretkan dalam blog ni..ada pape komen je kat post yang berkenaan InsyaAllah aku akan baca & buat apa-apa yang perlu :)

with mommy dearest :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...