Thank You For Following :)

KOMTEP 2019 - Permohonan Kini Dibuka!!!

Ok guys, application for KOMTEP 2019 is now open for quite sometime already.. cuma abam tak sempat nak post (sorry guys).. so for those who are interested, here's what you have to know :

Ye..tu abam la tu.. hahahaha

KOMTEP 2018 - THE RESIDENTIAL

First place we went after the welcoming ceremony was our house in Korea. They call it studio with 2 bedroom. Pelik kan? Sebab biasanya kalo sebut studio apartment ni kita fikir studio apartment yang takde bilik tu kan. So basically, apartment 2 bilik la senang2 cakap. & macam korang selalu tengok dalam kdrama tu, rumah sini keyless, semua pakai pincode :)

The Building

KOMTEP 2018 - WELCOMING CEREMONY

Welcoming ceremony ni adalah dimana kami para guru pertukaran dari semua negara yang terlibat akan disambut oleh host-school masing-masing dan dibawa balik ke sekolah masing-masing. It's basically the closing ceremony for the Local Adjustment Training as well. Kira habis 1 proses, move on to the next one la

Duk meja VIP depan pentas hokey. Borak dengan officer dari Seoul Metropolitan Education Department :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...