Fresh From The Oven!

Trimas Berimac Buat Yang Sudi Mengikuti ^_^

UPDATE! : Identiti Sebenar Hajjah Sitt AlWuzara!

Setelah Arlene Tan dah disahkan bukan Hajjah Sitt AlWuzara, sekarang seorang individu lain telah diketengahkan dengan beberapa bukti yang lebih jelas dan kukuh..sebelum tu cuba baca dulu post yang ditulis sendiri oleh si Hajjah Sitt AlWuzara ni & gambar-gambar yang disertakannya sekali:



Arlene Tan Bukan Makcik Hajjah Sitt AlWuzara!

ok aku taw aku dah agak ketinggalan pasal benda ni..tapi aku tetap nak post gak sebabnya aku juga tersenarai antara individu yang ikut menyebarkan berita yang ternyata tidak tepat tentang dakwaan bahawa saudari Arlene Tan ni ialah makhluk infamous bernama Hajjah Sitt Al-Wuzara tersebut..huhu..so aku juga ingin meminta maaf kepada saudari Arlene Tan atas post sebelum ni ye..

tapi walaupun dah dibuktikan bahawa dia ni bukanlah Makcik Hajjah Sitt AlWuzara yang sebenar, GaySec pun dah membuat kenyataan dan permohonan maaf tentang kesilapan diorang tu, tapi aku masih agak kecewa gak la..bukan kecewa pasal apa tapi kecewa dengan pegangan saudari ni..Arlene dipercayai adalah seorang Atheist ataupun seorang yang tidak memegang atau percaya kepada mana-mana kepercayaan, agama, mahupun tuhan..sedangkan kalau tengok nama & profil dia yang dikeluarkan sebelum ni dia adalah seorang muslim *atau mungkin hanya pada nama*..wallahualam..

berikut adalah antara kenyataan yang dikeluarkan olehnya sendiri yang menggambarkan pegangannya itu:

Hukuman Yang Sewajarnya Buat Pemilik Petknode!

beberapa hari ni kecoh para pencinta kucing terutamanya (termasuklah aku) & para pencinta haiwan Malaysia apabila digemparkan  dengan kisah khidmat premis jagaan kucing Petknode di Damansara Damai, Petaling Jaya, yang dikhabarkan sebagai syurga tumpangan bagi kucing walhal hakikatnya tak ubah seperti neraka apabila kucing-kucing yang dihantar untuk jagaan dengan harga yang ditetapkan dikurung dan dibiarkan tanpa makan & minum..malah dikatakan sebanyak 290 atau 300+ ekor kucing yang tersiksa, 16 ekor ditemui telah mati & lebih kurang 100+ ekor kucing tidak ditemui..& ada gak yang kata kucing2 yang tak ditemui tu adalah kucing2 dari baka yang baik..kucing parsi pun biasa kalau jual kat pet shop harga RM1000+ dan boleh mencecah sehingga RM2000+..apa lagi kalo kucing flat face & british shorthair tu lagi harga biasa dalam RM2000+ nak mencecah RM3000 gak tengok baka..so apa cerita?

iklan promo premis ni kemain hebat lagi..harga yang diorang letak pun kemain lagi..kalo tak pecaya tengok la sendiri..

 bilik untuk sekor kucing..harga ikut hari..

Mee Goreng Sotong Power! - Shah Alam, Seksyen 2

haa..kali ni nak habaq pasai 1 kedai makan yang da kuar tv plak..chewah..kali ni bukan belah utara na tapi ownernya orang utara gak..walopun aku bukan orang utara tapi makanan belah sana especially Penang macam best kan:)

ok kali ni nak crita pasal Mee Goreng Sotong Power kat Shah Alam, Seksyen 2, depan pintu utama UITM Shah Alam nun..kedai makan dia kecik je kat bahagian tepi depan 1 area makan mcm food court (or memang food court pun eh..lol)..menu dia pn ada 4 je..tapi specialties dia memang Mee Goreng Sotong Power dia la..

the menu~

Ais Krim Goreng

petang2 panas2 macam skarang ni kalo dapat melantak sebiji dua @ 3 @ 4 *hahaha* eskrim goreng kan best..makan lak time masih panas2..pergh! huhuhu

macam dorayaki pun ada;p 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...