Thank You For Following :)

My VLOG

Loading...

Mee Goreng Sotong Power! - Shah Alam, Seksyen 2

haa..kali ni nak habaq pasai 1 kedai makan yang da kuar tv plak..chewah..kali ni bukan belah utara na tapi ownernya orang utara gak..walopun aku bukan orang utara tapi makanan belah sana especially Penang macam best kan:)

ok kali ni nak crita pasal Mee Goreng Sotong Power kat Shah Alam, Seksyen 2, depan pintu utama UITM Shah Alam nun..kedai makan dia kecik je kat bahagian tepi depan 1 area makan mcm food court (or memang food court pun eh..lol)..menu dia pn ada 4 je..tapi specialties dia memang Mee Goreng Sotong Power dia la..

the menu~

Ais Krim Goreng

petang2 panas2 macam skarang ni kalo dapat melantak sebiji dua @ 3 @ 4 *hahaha* eskrim goreng kan best..makan lak time masih panas2..pergh! huhuhu

macam dorayaki pun ada;p 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...