Fresh From The Oven!

Trimas Berimac Buat Yang Sudi Mengikuti ^_^

Osaka Cake / Hokkaido Chiffon Cake

ha sebelum ni aku ada post pasal birthday burger aku last year kan..kali ni aku nak post birthday cake aku last year plak..hahaha..or should i say birthday cakes :)


Yazid Burger - Shah Alam

aku rasa da ramai orang penah try burger ni kan..tapi pedulik la..aku nak post gak..even post ni pun da kira jeruk da sebab ni actually adalah my birthday burger last year..hahaha..bukan birthday cake okeh..alkisahnya kitorang memula nak melantak nasi arab malam tu tapi kitorang terlambat la plak sampai & kedai restoran arab tu plak da tutup..& kebetulan yang masih buka gerai burger ni je & burger diorang pun time tu tinggal burger daging 500gm je..so dah alang-alang sampai sana, bantai je la..hehe


Mee Udang Pulau Aman

mee udang..oh my..rindunya nak makan mee udang..da la aku memang suka makan udang..pergh..dapat lak udang fresh..pergh..huhu..so ni mai aku habaq ngan hangpa smua one of the best mee udang ive ever had, tak lain tak bukan Mee Udang Pulau Aman :)


Qasar Hadramawt - Best Yameni & Arabic Cuisine In Town - Perda

well makanan arab memang antara feveret aku..so memang pantang diajak la..hahaha..yang ni kat Perda plak tempat abang aku..da lama da dia crita pasal restoran ni & finally ari tu dapat gak aku merasa sendiri makan kat Restoran Qasar Hadramawt nih..tapi dont worry tak mengundang maut pun makan kat sini *ok tak lawak -_-*..so jom usha :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...