Fresh From The Oven!

Trimas Berimac Buat Yang Sudi Mengikuti ^_^

Yazid Burger - Shah Alam

aku rasa da ramai orang penah try burger ni kan..tapi pedulik la..aku nak post gak..even post ni pun da kira jeruk da sebab ni actually adalah my birthday burger last year..hahaha..bukan birthday cake okeh..alkisahnya kitorang memula nak melantak nasi arab malam tu tapi kitorang terlambat la plak sampai & kedai restoran arab tu plak da tutup..& kebetulan yang masih buka gerai burger ni je & burger diorang pun time tu tinggal burger daging 500gm je..so dah alang-alang sampai sana, bantai je la..hehe



hambek kau! besar kan :) again yang ni burger 500gm je ye..so kira agak kecik la sebab ada lagi yang lebih besar diorang sediakan..tapi kitorang makan untuk 2 orang je kot so agak-agak la pun..sesuai la ni :)


walau bagaimanapun, alkesahnya aku telah dikehendaki memakan 3/4 daripada burger ini! birthday boy la katakan..hadoy..dah la da tengah malam..aku ni biasanya kalo da tengah malam tak berapa kuat nak melantak..but you know what, i did it! yay :p..nasib baekla burger ni sedap..hehe :)


tang harga aku tataw plak sebab it was on my bro..birthday burger katanya..so itu la 1st time pengalaman sambut detik 12 malam hari kelahiran makan burger besaq gedabak! hahaha..so kalo nak try, yang kitorang gi ni yang kat blakang UNISEL nun, betul-betul kat bawah Restoran Belut yang aku penah bagi review dulu :) kalo nak alamat gak, sila rujuk alamat di bawah:



Lot 2, G-S 4, 
Pusat Perniagaan Anjung 7,
Jalan Zirkon B7/B, Seksyen 7,
40000 Shah Alam, Selangor

atau korang leh cek blog rasmi diorang DISINI..so selamat mencuba & peace out :)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...