Fresh From The Oven!

Trimas Berimac Buat Yang Sudi Mengikuti ^_^

10 Important People

Day Seven : 
10 important people



  1. My Mom :)
  2. My Dad :)
  3. My Sistar..eh my kakak :)
  4. My Brother & Guardian here Bro Zack *thanks for adopting me..haha* :)
  5. My Other Brothers (si abang @ apis & si cicit @ takun)
  6. Eliantoz..(kalo korang xde, memang bertambah nazak la hidup aku kat sini ni..haha)
  7. My classmate - penting ni! tmbh2 utk ISL folder smua..ekeke;p (just kidding)
  8. My friends for sure la kan :) (tetiba rindu kawan2 skolah & PLKN..huhu)
  9. My sedara mara, jiran tetangga - penting ni in case ada apa2 kan
  10. My bebeh iaitu si Angkol..wakaka..thanks for being a true friend for all this time:)

tapi yang 10 ni for me personally je..kalau nak ikutkan 10 memang tak cukupla kalau nak list down sume important people, especially yang important not just for me but for everyone else, macam:

  1. My @ Our TEACHERS..semua jenis guru la (yang menuju kearah kebaikan la)..tanpa guru siapa la kita :)
  2. Para CENDEKIAWAN & INVENTORS..sebab kalau diorang x berusaha, rasanya manusia ni masih di takuk yang lama..sama la macam kita..mesti terus berusaha! go chaiyok2!
  3. Para PEMIMPIN YANG BENAR DAN BERKALIBER..walaupun aku ni tak minat langsung hal-hal politik ni, tapi tanpa PEMIMPIN YANG BENAR DAN BERKALIBER ni, takdela kita hidup macam sekarang ni..tapi macam yang aku kata la, PEMIMPIN YANG BENAR DAN BERKALIBER je yang penting..kalau setakat yang gila politik makan duit rakyat tu (wallahualam harap dijauhkan), baik pergi &%$#@ lagi bagos..hahaha

tapi yang paling penting, especially buat yang muslim of cos la:

  1. Para Nabi & Rasul, especially Rasul junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W :)

p/s: start next sem, tmbh lg important people aku, MY HOUSEMATE..wakaka XD

2 comments:

  1. ^^ ow...cypol dlm pic tu...which one is ur mum r??? sowi bzbdy hua3

    ReplyDelete
  2. aiyark! yg pkai spek 2 la..haha..sorg lg 2 kakak ku;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...