Fresh From The Oven!

Trimas Berimac Buat Yang Sudi Mengikuti ^_^

Ola Praktikum!

ok finally i got to update this blog..phew..i mean seriously..its already the 4th day of our practicum..hoho..tapi nak buat cemana, line broadband sangat pantas kat sini..laptop lak buat hal takleh bukak wifi nak guna wireless skola..& its been quite busy lately..ye la hari2 pertama kan..kononnya..padahal..hohoho

muka bushyan..huhu


so hari ni aku takde kelas, cuma tadi ada kokurikulum..aku masuk bola tampaq la puloks..hohoho..so aktiviti hari ni just tengok budak main bola tampar, then duk borak ngan guru pembimbing PJ kitorang, makan, pastu balut buku RPH..rajin la kononnya..& kejap lagi kena suruh tolong pasang backdrop untuk sambutan israk mikraj esok lak..huhuhu

& btw, selama 2 bulan ni, kitorang akan duduk kat sini la..nak berulang jaoh kut..nasib baik kitorang sangat bernasib baik..so akan menjadi orang Lenggeng la 2 bulan ni..tapi weekend wajiblah balik kan..tapi weekend ni sabtu baru boleh balik sebab sabtu pagi ada program lak..kena jadi instructor aerobik la puloks..nak buat ala2 Elecoldxhot punya 2nd performance time final Showdown 2011 malam tadi la buleh tak? hohoho

sem ni gak kena ajor PJ..& ikut RPT sekolah, next week aku kena ajar budak tahun 5 lompat tinggi..pergh..cane lah ni atlet lompat tinggi pencen ni buleh lompat lagi kah? huahuahua..atlet la sangat kan..da nak 8 tahun kot tak lompat tinggi..teknik pun kampung2 je..tapi takpela..kejap lagi kena study balik la..huhuhu

so aku rasa tu je la aku nak merepek kali ni..tangah bosan tataw nak buat apa sebenarnya walaupun sebenarnya banyak lagi benda tak settle..huhu..nak gak buat review pasal Transformers, ari tu tengok yang iMax 3D..pestaim ok (maksud aku 1st time)..tapi tak larat nak carik gambar untuk memeriahkan post tersebut so nenanti la..

maka dengan itu, tamatlah repekan ku kali ini..sekian, wabillahitaufik walhidayah, wassalamualaikum warahmatullahi wabarkatuh..huhuhu

3 comments:

  1. jangan berulang woi!
    bahaya kott!!
    haha :)

    ReplyDelete
  2. nunui..haha..sigu sangat ne! XD

    nina: x berulang pon..huhu..dok kat durian heaven ni ha (ari2 mkn durian kat skola smp nk muntah..kekeke)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...