Fresh From The Oven!

Trimas Berimac Buat Yang Sudi Mengikuti ^_^

Two Dia Sup Utara - Senawang

lama tak update..kali ni nak story pasal satu kedai makan area tempat aku duduk je la..tapi jauh sikit la dari rumah..anyway yang ni boleh kata tempat makan paling best so far aku penah pegi kat area sini since asyik-asyik jumpa kedai tomyam je..so inilah dia, Two Dia Sup Utara..



order yang common kalo kat kedai ni of cos la set nasi dia ni..cakap je nak oder set dia faham la tu..dalam set ni termasuklah nasi putih sepinggan, telur dadar satu, & yang paling penting sup semangkuk..


macam akau kata la..nasi putih sepinggan je so kalo nak tambah oder lain..haha..sebab serius makan set ni nasi sepinggan macam tak berapa cukup..tambah-tambah kalo orang laki..faham-faham je la..nak taw kenapa?


sebabnya sup semangkuk ni serius memang puas makan sebab kaya dengan kandungan isi daging, perut, dan tauhu pun ada! & sup ni memang sedap dan kuah sup tu memang bole menjilat mangkuk dibuatnya..pergh..tapi kontrol la sikit beb makan kat tempat awam..wakaka..& jangan risau semua ni @ set ni hanya berharga RM6.50..berbaloi la tu..tapi tak termasuk air ye ;p

anyway kalau nak try bole cari kedai makan ni yang terletak di tepi jalan je kat Jalan Desa Melor 1, Taman Desa Melor, Senawang..denkat je dengan area taipan senawang tu..so kalo tak try lagi, pegi la try..sure tak nyesal..peace :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...