Fresh From The Oven!

Trimas Berimac Buat Yang Sudi Mengikuti ^_^

Rambutan oh Rambutan

pejam celik pejam celik, da nak abes da bulan doblas..& suap kunyah suap kunyah *ada ke macam tu? :p*, musim buah pun da nak berakhir..so kali ni aku just nak promote buah rambutan yang dok makin masak ranum kat blakang umah kitorang ni..kesian diorang takde orang nak makan :(

merahnya rambutan itu~


tapi inilah nasib bila da banyak sangat buah dalam satu masa & rambutan pun dok jual RM2 je sekilo so kesian buah yang manis lagi lazat ni terus tak laku kan :(

da ranum sangat da ni~

kebetulan plak kat umah ni ada 3 orang je *& seekor kucing* mana la mampu nak menghabiskan buah yang sangatlah banyak ini..so kepada sesape yang masih berminat, sila lah datang amek kat umah ni ye sebelum buah ni terlebih masak sampai hangus you know what i mean..so tu je la untuk post kali ni..peace out~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...