Fresh From The Oven!

Trimas Berimac Buat Yang Sudi Mengikuti ^_^

Dine In Again @ Little Taiwan :)

so this is my 2nd time makan kat restoran Little Taiwan ni..ari tu da pernah makan sekali & da post da pun makanan yang kitorang try hari tu KAT SINI <---*klik untuk baca entry lepas*..so untuk lawatan makan yang kali kedua ni, kitorang telah mengoder dan mencuba menu plak & berikut adalah hasilnya..jeng jeng jeng~



untuk air, kitorang stil mengoder satu air yang dah dioder dulu, tapi dek kerinduan dengan aroma dan rasanya, so kitorang oder lagi kali ni iaitu Rose Tea..stil macam ari tu, tetap memuaskan hati..harga masih RM6.90 ;p

Rose Tea (left), Jasmine Green Tea (right)

& satu lagi air yang kitorang oder ialah another tea yang juga da oder ari tu *1 family* tapi ari tu oder yang sejuk, kali oder yang panas plak, iaitu Jasmine Green Tea..pun sama, juga memuaskan hati..tetiba aku mula minat munum teh kan..haha..harga RM4.90


pastu untuk makan plak, ni oder my brotha, chef's recommendation Tang Tang Noodle..macam biasa gak, mi yang diorder datang dan dihidangkan panas-panas..& mi ni tak pedas maybe agak tawar sedikit tapi personally pada aku sedap..perisa yang tak berlebih-lebihan so ok what..harga plak RM10.90


aku plak telah mengoder juga chef's recommendation, "Little Taiwan" Claypot Lao Su Fun..aha yang ni membuatkan aku teringat sedikit kepada Pepper Lunch..LOL..& dont worry kali ni hot plate tu betul-betul hot ye bukan sekadar perhiasan je k..tu yang teringat Pepper Lunch kononnya, tapi tak la sehebat Pepper Lunch tu..ekeke..anyway yang ni bole tahan best gak..tapi kalo tanpa chilli paste yang disertakan sekali bersama hidangan ni, memang agak sedikit plain rasanya..but anyway stil puas hati~..harga RM12.90

so kalo rasa nak try makanan Taiwan halal ni bole la try cari memana branch diorang macam yang tertera kat laman web rasmi diorang DISINI ...anyway aku sebenarnya da sangat mengantuk & sangat letih hari ni..so nak tido dulu..ada banyak lagi tempat makan best yang tak terpost tapi aku akan cuba post pelan-pelan nanti ye..sabo & jangan lupa cek semula blog ni ye *ada ka yang nak bertandang semula? huhu*..

so till then, gud night & peace all..aku nak tido dulu..adios~

2 comments:

  1. ada.. ada..
    aku tengah baca blog ko la ni.
    haha..

    ReplyDelete
  2. haha..mekaseh mekaseh..
    tunggu ye post seterusnya..
    post yg aku yakin ko sangat ternanti2..
    miahaha XD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...